Camping / Jachthaven

Camping


De mooiste en gezelligste camping van het Rivierenland


In de karakteristieke uiterwaard van de Maas, in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, ligt  camping "De Rietschoof".  De camping is met haar 20 hectare, eigen zandstrand en jachthaven van uitzonderlijke schoonheid. Gelegen in de Bommelerwaard biedt "De Rietschoof" u een landelijke rust, een goede sfeer, ruime staanplaatsen, watersport, ontspanning, enz. Kortom een totaalpakket aan recreatie.

 

U bent welkom met boot, tent, vouwwagen, kampeerauto, toercaravan of stacaravan. Wanneer u van plan bent een caravan te kopen, geven wij u gaarne een goed advies.

Zoekt u een fijne rustige plaats voor uw caravan en/of boot neem dan contact met ons op, of komt u eens geheel vrijblijvend langs.

U bent altijd van harte welkom.


Op de camping staan drie moderne sanitairgebouwen met warme douches, wascabines en alle noodzakelijke voorzieningen. Bij het hoofdgebouw vindt u een wasserette. Bijna alle tourplaatsen zijn voorzien van elektra-aansluiting en er zijn voldoende watertappunten.


Het terrein biedt jong en oud vele mogelijkheden voor sport, spel

en vermaak. Er zijn o.a. speelvelden, een recreatieruimte, een eigen strandbad, met surfmogelijkheid en een zwembad voor groot en klein.

 

In het hoogseizoen (zes weken) is er een animatieteam die de jeugd uitstekend bezig kan houden met een uitgebreid programma.

 

Verder:


  • Snackbar
  • Speelweide/speeltuin
  • TV en video
  • Verharde wegen
  • Prima viswater (Maas en visvijver)
  • Sportvelden
  • Zwembad
  • Trekkershutten
  • Zandstrand met uitstekend zwemwater
  • Twee tennisbanen
Contact en reserveringen

Mocht u nog vragen hebben of willen reserveren, kijk dan eens op

www.rietschoof.nl of neem contact op met de receptie via telefoonnummer:


0418 - 55 24 88

Jachthaven


Op deze pagina vind u informatie over onze jachthaven, gelegen in Aalst, gemeente Zaltbommel in de Bommelerwaard.


Diverse gasten recreëren hier al vele jaren naar volle tevredenheid en genieten van de prachtige natuur en de omgeving. Onze haven wordt goed onderhouden en heeft geen commercieel doel. Alle te verwachten voorzieningen zijn aanwezig zodat uw verblijf aangenaam zal verlopen. Naast drinkwater en elektra dat beschikbaar is op alle steigers kunt u gratis gebruik maken van een sanitair accommodatie.


Daarnaast beschikt het recreatieterrein over een wasmachine, droogtrommel en afgesloten steigers zodat ongenode gasten zich geen toegang kunnen verschaffen tot uw eigendommen.


Informatie voor watersport verenigingen


Tevens is onze jachthaven en aangrenzende feestcafé uitermate geschikt voor een opening- of sluitingtocht voor elke watersport vereniging. Wij hebben een diversiteit aan arrangementen die aan sluiten op uw wensen. Voor meer informatie kunt u hierover contact opnemen met Rowdy Oomen via telefoonummer:


06 - 46 28 79 87


Mede namens onze havenmeester,  heten wij u van harte welkom in onze haven en nodigen wij u uit om onze haven eens “ aan te doen” voor korte of langere periode.


Contact en reserveringen

Mocht u nog vragen hebben of willen reserveren, neemt u dan contact op met de havenmeester via telefoonnummer:


06 - 42 73 61 44 of 0418 - 55 24 88